مادورو: تمدید دوره فعالیت کنگره ونزوئلا غیرقانونی است
به گزارش تور چین ارزان، به گزارش خبرنگاران به نقل از رویترز، نیکلاس مادورو رئیس جمهور ونزوئلا، تمدید یک ساله دوره فعالیت کنگره ملی را که تحت کنترل اپوزیسیون واقع شده است؛ امری غیرقانونی توصیف کرد.

خوان گوایدو سرکرده مخالفین دولت و رئیس کنگره ملی ونزوئلا، نتایج انتخابات پارلمانی را که اوایل ماه میلادی جاری (دسامبر) برگزار و به نفع حزب حاکم سوسیالیست تمام شد؛ زیر سوال برده و در ادامه کارشکنی های خود، رای به تمدید دوره کنگره فعلی داده است.
در مقابل، مادورو ابراز امیدواری کرد که نظام قضایی ونزوئلا با مشتی آهنین جوابگوی ادعاهای بی اساس گوایدو باشد.
گوایدو که دست پرورده آمریکا است؛ خود را رئیس جمهور موقت ونزوئلا می داند و شماری از متحدان واشنگتن نیز در این ادعا با وی همراهی می کنند.
واشنگتن طی دوره زمامداری دونالد ترامپ رئیس جمهور فعلی آمریکا، از راه های مختلف ازجمله تدارک کودتای نظامی و اعمال فشارهای اقتصادی، به دنبال براندازی دولت کاراکاس بوده حال آنکه در تامین این هدف ناکام مانده است.
منبع: خبرگزاری مهر