طرز تهیه کیک تولد دخترانه در منزل

به گزارش تور چین ارزان، کیک تولد دخترانه از یک کیک اسفنجی همراه با تزیین هایی زیبای دخترانه تشکیل می گردد. کیک های اسفنجی بافت لطیف و نرمی دارند و بسیار خوشمزه هستند.

طرز تهیه کیک تولد دخترانه در منزل

جهت دریافت خدمات پتینه سقف منزل با گروه ساختمانی آبان در ارتباط باشید. هر گونه خدمات رنگ آمیزی با تکنیک های مدرن پتینه کاری را به ما بسپارید.

خبرنگاران | سرویس آشپزی - پایه اغلب کیک هایی که برای مراسم ها استفاده می گردد، یک کیک اسفنجی همراه با لایه هایی از خامه است، اما ظاهر این کیک ها بسته به اینکه در چه مراسمی سرو می شوند، متفاوت است. برای مثال انواع کیک تولد دخترانه در رنگ های صورتی، یاسی، قرمز و بنفش تهیه می شوند، این رنگ ها معمولا مورد پسند خانم ها در هر سنی است. از اینرو در ادامه طرز تهیه کیک اسفنجی توضیح داده می گردد و ایده هایی ساده برای تزیین زیبای این کیک ها برای تولدی دخترانه توضیح داده خواهد شد. سعی می گردد، روش های ارائه شده به گونه ای باشند که در منزل به سادگی بتوانید آن ها را انجام دهید.

طرز تهیه کیک تولد دخترانه

برای تهیه یک کیک اسفنجی برای هفت الی هشت نفر، به یک و نیم الی دو ساعت زمان و مواد اولیه ای که در ادامه ذکر می گردد، احتیاج است.

مواد لازم
تخم مرغ6 عدد
آرد گندم150 گرم معادل 6 قاشق سوپخوری
شکر150 گرم معادل 6 قاشق سوپخوری
وانیلنصف قاشق چایخوری
خامه300 گرم
پودر قند یا شکر آسیاب شده4 قاشق سوپخوری

دستور تهیه

  1. زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید.
  2. وانیل و شکر را به زرده ها اضافه کنید و آنقدر بهم بزنید تا سفید و سفت گردد. به منظور تشخیص سفت شدن زردن، با قاشق مقداری از آن را بردارید، در این هنگام مایه باید کش بیاید.
  3. سفیده را با همزن برقی یا دستی آنقدر بزنید تا پف نموده، سفید گردد و از ظرف بیرون نریزد.
  4. زرده و سفیده تخم مرغ را مخلوط کنید.
  5. به سرعت آرد را به مایه کیک اضافه نموده و به آرامی بهم بزنید تا تمام مواد مخلوط شوند.
  6. یک قالب را کاملا چرب کنید و سپس مایه کیک را در آن بریزید. توجه داشته باشید که باید سه الی چهار سانتیمتر از سر قالب خالی باشه تا کیک پس از پف کردن از قالب بیرون نریزد.
  7. فر را از قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و کیک را به مدت یک ساعت روی اولین پنجره از سمت پایین قرار دهید.

  8. پس از این مدت درب فر را باز کنید و یک چنگال در کیک فرو کنید، اگر کیک به چنگال نچسبید آماده است و می توانید آن را از فر خارج کنید. در غیر اینصورت 15 الی 20 دقیقه دیگر نیز کیک را در فر بگذارید.

  9. کیک را از فر خارج کنید و در قالب باقی بگذارید تا سرد گردد، سپس با چاقو کیک را از قالب جدا کنید و در یک ظرف مناسب برگردانید.
  10. کیک را از ارتفاع به دو الی سه قسمت تقسیم کنید.
  11. خامه را با خاکه قند و وانیل مخلوط کنید، سپس ظرف حاوی خاکه قند و خامه را در ظرف دیگری قرار دهید که با یخ پر نموده اید و آنقدر خامه را بهم بزنید تا فرم بگیرید و اگر با چنگال روی آن خط بیندازید، رد آن محو نگردد. توجه داشته باشید که اگر خامه را بیشتر بزنید به کره تبدیل خواهد شد.
  12. مقداری از خامه را روی هر سطح کیک بزنید و لایه ها را مجددا روی یکدیگر بچینید. در صورت تمایل پس از آنکه خامه را روی سطح هر لایه پخش کردید، می توانید مقداری گردوی خرد شده یا کمپوت نیز روی خامه قرار دهید. سطح کیک را نیز با خامه پوشش دهید.

  13. مابقی خامه را نیز برای پوشش دیواره آن بهره ببرید.
  14. اکنون خامه را روی سطح کیک کاملا پخش کنید.
  15. اکنون اضافه های خامه را بردارید تا سطح کیک کاملا یکدست گردد.

چند نکته:

  • حتما فر را از قبل گرم کنید.
  • پس از آنکه سفیده تخم مرغ زده شده را به مایه کیک اضافه کردید، زیاد بهم نزنید زیرا پف کیک از بین خواهد رفت.
  • برای آنکه کیک طعم بهتری داشته باشد، پس از آنکه در هر لایه از خامه استفاده کردید، مقداری میوه خرد شده نیز روی آن بچینید. برای این منظور می توانید از موز، توت فرنگی، و ... استفاده کند. توجه داشته باشید که میوه ها باید سالم باشند.

تزیین کیک تولد دخترانه

اکنون یک کیک اسفنجی خامه ای را تهیه نموده اید، تنها کاری که در این مرحله به آن احتیاج دارید تزیین کیک فراوری به شیوه ای دخترانه است. در ادامه روش هایی ساده که به راحتی در منزل قابل اجرا هستند را برای این منظور توضیح می دهیم.

همانطور که پیش تر ذکر شد، مابین لایه های کیک تولد دخترانه را خامه قرار می دهید، برای پوشاندن سطح کیک می توانید از رنگ های صورتی، یاسی و بنفش بهره ببرید. با استفاده از یک رنگ مجاز خوراکی، خامه ای که برای روی کیک استفاده می کنید را رنگ کنید و سطح کیک را با آن پوشانده و صاف کنید. برای مقداری از خامه از رنگ دیگری بهره ببرید و سپس آن را در قیف بریزید و با یک ماسوله مناسب اشکالی مانند شکوفه و ... را روی کیک ترسیم کنید. علاوه بر این، بعد از آنکه خامه را روی سطح کیک کاملا مسطح کردید، می توانید از شکلات های رنگی که به شکل های مختلفی در بازار موجود است نیز برای تزیین بهره ببرید.

برای تزیین کیک تولد دخترانه از خمیر فوندانت نیز می توانید بهره ببرید، همانطور که قبلا گفته شد، سطح کار را با خامه بپوشانید و حدود 20 دقیقه در یخچال قرار دهید تا خنک گردد. خمیر فوندانت را با استفاده از رنگ های مجاز خوراکی به رنگ دلخواه درآورید. قطر کیک و ارتفاع آن را اندازه بگیرید و با عدد پنج جمع بزنید. عدد حاصل قطر دایره ای است که باید با خمیر فوندانت درست کنید. برای اینکار روی یک سطح را مقداری خاکه قند بپاشید و با وردنه خمیر را کاملا باز کنید. این مرحله را سریع انجام دهید تا خمیر خشک نگردد و هنگام منتقل کردن به سطح کیک، نشکند.

بری منتقل کردن روی کیک به دو شیوه می توانید عمل کنید، آن را به دقت با هر دو دست بردارید و مرکز خمیر را منطبق بر مرکز کیک قرار دهید و به آرامی دست هایتان را حرکت دهید تا خمیر روی سطح کیک بشیند، دقت داشته باشید که خمیر را به سمت پایین به نحوی راهنمایی کنید که چروک نگردد. در روش دوم می توانید خمیر را دور وردنه بپیچید و روی کیک منتقل کنید. برای چسباندن خمیر فوندانت به کیک از اتوی فوندانت استفاده می نمایند، اما اینکار را به آرامی و با فشار مختصر دست نیز می توانید انجام دهید. سپس قسمت های اضافی خمیر فوندانت را با یک چاقو یا کاتر جدا کنید.

پس از آنکه خمیر روی سطح کیک منتقل شد، می توانید از اضافه های خمیر برای تزیین کیک بهره ببرید. برای این منظور می توانید از قالب های مخصوصی که وجود دارد، بهره ببرید. خمیر را باز نموده و با آن ها قالب بزنید. به یاد داشته باشید که روی قالب مقداری خاکه قند بپاشید. سپس طرح را از قالب جدا نموده و سطح داخلی را با قلمو کمی مرطوب کنید و به کیک بچسبانید. سپس با یک قمو خشک، خاکه قند ها را از سطح کیک جدا کنید و کیک را در یخچال قرار دهید.

اگر وقت کافی ندارید و به سرعت می خواهید کیک را تزیین کنید، مقداری از خمیر فوندانت را به رنگ دلخواه درآورید.

سپس آن را باز کنید و با قالب های دلخواه به شکل دایره، قلب یا گل قالب بزنید. حتی می توانید از چند رنگ خمیر نیز بهره ببرید.

چند عدد رشته رنگی نیز تهیه کنید و دور یکدیگر بپیچید.

اشکال به دست آمده را روی خمیر فوندانتی که با آن کیک را کاور کردید بچشبانید. برای این منظور با قلمو یه سطح اشکال مذکور را مرطوب نموده و روی سطح کیک بچسبانید.

به همین سادگی می توانید کیک تولد دخترانه زیبا و شیک تهیه کنید. برای پایه کیک به دلخواه می توانید از کیک های شکلاتی و ... نیز استفاده نمایید، اما اغلب از کیک اسفنجی استفاد می گردد.

منبع: setare.com
انتشار: 29 اسفند 1399 بروزرسانی: 29 اسفند 1399 گردآورنده: chinaro.ir شناسه مطلب: 1789

به "طرز تهیه کیک تولد دخترانه در منزل" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کیک تولد دخترانه در منزل"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید