دانه هایی که سرطان کبد را از بین می برند

نتایج یک آنالیز جدید نشان می دهد، رژیم غذایی که حاوی دانه ها باشد، ریسک بروز سرطان کبد را تا 40 درصد کاهش می دهد.

دانه هایی که سرطان کبد را از بین می برند

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرنگاران به نقل از دیلی میل، نتایج یک آنالیز جدید نشان می دهد، رژیم غذایی که حاوی دانه ها باشد، ریسک بروز سرطان کبد را تا 40 درصد کاهش می دهد.

دانه کنجد، دانه های آفتابگردان، شاه دانه، دانه های کتان و دانه کدو تنبل از جمله این دانه های مؤثر بر سلامتی است.

محققان تأکید می نمایند، از آنجایی که انواع مختلف دانه ها سرشار از پروتئین، فیبر، آهن، ویتامین ها و اسیدهای چرب امگا 3 هستند می توانند در برطرف بیماری های مخالف نقش قابل توجهی داشته باشند.

در این پژوهش بیش از 77 هزار و 241 و چهل و هشت هزار و 214 مرد تحت آنالیز قرار گرفتند و در نهایت تعیین شد، افرادی که در رژیم غذای خود مقادیر زیادی از دانه ها را قرار داده اند در معرض خطر کمتری هستند.

این پژوهش که توسط محققان آمریکایی اجرا شده تأکید می نماید، هر سال 40 هزار آمریکایی و 5 هزار و 500 انگلیسی مبتلا به سرطان کبد تشخیص داده می شوند.

انتهای پیغام/

منبع: خبرگزاری فارس

به "دانه هایی که سرطان کبد را از بین می برند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دانه هایی که سرطان کبد را از بین می برند"

نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید