دلیل بی اعتنایی فروید به پیشنهاد وبر ، چهره اش به درد پرتره نمی خورد

به گزارش تور چین ارزان، در آستانه برگزاری نمایشگاهی از آثار برجسته لوسین فروید، رازهایی از شیوه کار این نقاش و هنرمند نامدار آلمانی-بریتانیایی به ویژه در کشیدن پرتره از سوی دلال و مدیر برنامه های او فاش شد.

دلیل بی اعتنایی فروید به پیشنهاد وبر ، چهره اش به درد پرتره نمی خورد

به گزارش خبرنگاران به نقل از گاردین، نمایشگاه لوسین فروید: غول آسا پنجم آوریل تا 24 می 2019 در نیویورک برپا می شود و کار نمایشگاه گردانی و انتخاب آثار آن بر عهده دیوید داوسن است؛ مردی که دوست فروید و بیش از 20 سال در کارگاه نقاشی این هنرمند فقید دستیارش بود. قرار است در این نمایشگاه علاوه بر نمایش آثار، کتابی هم عرضه شود که در آن برخی از محبوب ترین مدل های فروید معرفی شده اند.

فروید که نواده سیگموند فروید (روانکاو نامدار و برجسته) و از هنرمندان تحسین شده بریتانیاست، برای کشیدن پرتره دو شرط داشت؛ دریافت پول مناسب و دوست داشتن فردی که می خواهد چهره اش نقاشی شود. بیل آکواولا که حدود 20 سال دلال و مدیر برنامه های فروید بود، می گوید: با اینکه ساعت ها نشستن مقابل فروید کاری آسان نبود اما بودند کسانی که او پیشنهادشان را برای کشیدن پرتره رد کرد. علاقه داشتن به فرد از شرط های اساسی فروید برای کشیدن پرتره بود.

یکی از چهره هایی که بخن هرگز یارش نشد تا پرتره اش با قلم فروید ماندگار شود، اندرو لوید وبر بود. این در حالی است که استاد نقاش هر هرگز علاقه اش را به کارهای آهنگساز فقید بریتانیایی پنهان نکرد. آکواولا می گوید: وبر از آهنگسازان بسیار پیروز بود و می خواست پولی بسیار خوب هم بدهد. به لوسین زنگ زدم و ماجرا را گفتم. او هم خیلی ساده با گفتن اینکه چهره اش بیش از اندازه لطیف و مهربان است پاسخ منفی داد.

ماجرا وقتی جالب تر می شود که بدانیم فروید یک بار پس از حدود دو ماه کار روی چهره یک فرد، ناگهان با آکواولا تماس گرفته و عذر او را با گفتن این جمله ها خواسته است: دیگر تحملش را ندارم... نمی خواهم این مرد را بار دیگر این دور و برها ببینم. وقتی فروید اصرار مرد را برای دریافت پرتره کامل نشده دید، تابلو را به اندازه دلخواه بریده و از یک نقاشی دو میلیون پوندی، تنها 700 پوند باقی گذاشته است.

فروید سال 2011 از 88 سالگی از دنیا رفت اما هنوز و همچنان از بزرگ ترین نقاشان قرن بیستم به شمار می رود. او به اندازه ای برای هنر و کار خود ارزش و احترام قائل بود که بدترین بی احترامی را غیبت مشتری ها در جلسه نقاشی می دانست.

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 1 تیر 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: chinaro.ir شناسه مطلب: 324

به "دلیل بی اعتنایی فروید به پیشنهاد وبر ، چهره اش به درد پرتره نمی خورد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دلیل بی اعتنایی فروید به پیشنهاد وبر ، چهره اش به درد پرتره نمی خورد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید