9 نکته طلایی برای پخت ماکارونی و پاستا

به گزارش تور چین ارزان، در این گزارش قصد داریم 9 نکته طلایی برای پخت ماکارونی را به شما آموزش دهیم.

9 نکته طلایی برای پخت ماکارونی و پاستا

به گزارش، ماکارونی یا پاستا ازغذا های محبوب بچه ها و حتی بزرگ ترهاست. این غذا را می توان با سس های مختلف درست کرد.

1- برای پخت ماکارونی، قابلمه باید جای کافی برای آب داشته باشد. این قدر که رشته های ماکارونی موقع پختن آزادانه در آن بچرخد.

2- برای نچسبیدن پاستا، باید آب در حال جوشیدن باشد و هر از گاهی هنگام پخت، پاستا را هم بزنید و بلافاصله پس از آب کشیدن با سسی که تهیه کردید، مخلوط کنید.

3- به آب پاستا به ازای هر نیم کیلوگرم حداقل یک قاشق غذاخوری نمک اضافه کنید.

4- برای ته دیگ ماکارونی بسته به اندازه قابلمه یک یا دو عدد سیب زمینی را پوست بگیرید و به صورت ورقه ای برش بزنید. برای این که ته دیگ سیب زمینی نسوزد، بهتر است برش ها حدود نیم سانتی متر قطر داشته باشد. روی سیب زمینی ها مقداری کنجد و نمک بپاشید.

در یک قابلمه مقداری روغن بریزید. روغن را داغ کنید و سیب زمینی های آغشته به نمک و کنجد را کف قابلمه بچینید.

5- پاستا ها را با حرارت بالا بپزید. زمانی که آب جوش می آید و پاستا ها را داخل آن می ریزید، شعله گاز بالا باشد و حالت جوشیدن آب بعد از اضافه کردن پاستا ها نیز ادامه داشته باشد. این کار باعث می شود پاستا ها یک دست پخته شود.

6- پاستا ها را آب نکشید. بعضی ها عادت دارند که پاستارا زیر آب می گیرند و حسابی شست وشو می دهند. این کار اشتباه است. نشاسته مزه فوق العاده ای دارد و شستن آن، این طعم را از بین می برد. بعد از این که پاستا ها نرم و آب کش شد، بلافاصله آن ها را در ظرف حاوی سس بریزید.

7- زمان پخت ماکارونی باید هشت دقیقه و نیم طول بکشد.

لحظه ای که گوجه فرنگی را به سس درون ماهی تابه اضافه می کنید، همزمان ماکارونی را در آب جوش بریزید. این موضوع باعث تازگی غذا می شود.

8- آن چه باعث خوشمزگی این غذا می شود، زمان پخت آن است. توجه کنید تهیه مایع سس تازه پس از افزودن گوجه فرنگی فقط 4 دقیقه طول می کشد. از سوی دیگر، 4 دقیقه زمان لازم است تا ماکارونی در قابلمه بجوشد و 4 دقیقه دیگر نیاز است تا ماکارونی درون ماهی تابه پر از سس خیس بخورد و دم بکشد.

9- ترکیب ادویه خوش عطر برای ماکارونی:

پونه خشک، پودر فلفل سیاه، فلفل سفیدو قرمز، پودر لیمو عمانی، زیره سبزو سیاه، زنجبیل

پودر دارچین، ریحان خشک، گلپر، کرفس خشک، پودر تخم شنبلیله، نمک، پودر پیازوسیر، آویشن، پودر تخم گشنیز، زردچوبه، پودر جوز هندی

منبع: خراسان

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 23 اسفند 1398 بروزرسانی: 23 اسفند 1398 گردآورنده: chinaro.ir شناسه مطلب: 995

به "9 نکته طلایی برای پخت ماکارونی و پاستا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "9 نکته طلایی برای پخت ماکارونی و پاستا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید