آبی پوشان با هواپیما به اراک می فرایند، غیبت 2 بازیکن استقلال مقابل آلومینیوم
به گزارش تور چین ارزان، دو بازیکن تیم فوتبال استقلال نمی توانند تیم شان را در ملاقات با آلومینیوم اراک در هفته سیزدهم لیگ برتر فوتبال همراهی نمایند.
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرنگاران، آخرین تمرین تیم فوتبال استقلال برای آماده سازی ملاقات مقابل آلومینیوم اراک در هفته سیزدهم لیگ برتر از ساعت 15 امروز (یکشنبه) در مجموعه آرارات برگزار خواهد شد. پس از تمرین، بازیکنان استقلال راهی فرودگاه می شوند تا با پرواز ساعت 18 راهی اراک شوند.
وریا غفوری کاپیتان تیم فوتبال استقلال با وجود حضور در تمرینات هنوز مصدومیتش به صورت کامل رفع نشده است و به بازی با آلومینیوم نمی رسد. قرار است این بازیکن از ملاقات با مس رفسنجان دقایقی بازی کند و کم کم آماده حضور در ترکیب اصلی گردد. محمدحسین مرادمند مدافع استقلال نیز که سه اخطاره است و در ملاقات با آلومینیوم غایب خواهد بود.
از سوی دیگر امین قاسمی نژاد مهاجم استقلال که به علت شکایت مدیربرنامه های سابقش در ملاقات با پدیده مشهد و فولاد خوزستان بازی نکرد، می تواند آبی پوشان را در بازی با آلومینیوم اراک همراهی کند. سازمان لیگ به باشگاه استقلال اعلام نموده که شکایت از مهاجم آبی پوشان شخصی بوده است و او منعی برای بازی کردن ندارد.
منبع: خبرگزاری تسنیم