بارسلونا و غذاهای خوشمزه اش!
به گزارش تور چین ارزان، غذاهای خوشمزه بارسلونا
بارسلونا یکی از مجذوب کننده ترین شهرهای جهان برای گشت و گذار است، شهری با معماری متفاوت و منحصربفرد و البته غذاهای خوشمزه. بارسلونا یکی از برترین فرهنگ های غذایی جهان را دارد؛ از تاپاس های سنتی و بازارهای غذا گرفته تا رستوران های معروف جهانی و سرآشپزهای حرفه ای. چه عاشق غذاهای سنتی خانگی باشید و چه دنبال غذاهای بین المللی در هر صورت این شهر با انواع و اقسام رستوران ها و غذاها حتما انتظارتان را برآورده می نماید. در ادامه خبرنگاران را همراهی کنید تا تعدادی از خوشمزه ترین غذاهای بارسلونا را معرفی کنیم.
بومبا | Bomba
این تاپاس خوشمزه اولین بار در یک رستوران کوچک به نام لا بارسلونتا اختراع شد. معنی این غذا یعنی بمب! علت انتخاب این نام عجیب اینه که در درست کردن این غذا از بمب هایی که در جریان جنگ داخلی اسپانیا استفاده می شد الهام گرفته شده است. شکل این غذا دقیقا مثل بمب است! توپ هایی به میزان توپ تنیس که از پوره سیب زمینی و گوشت درست شده و در آرد سوخاری غلتانده شده اند. این غذای خوشمزه در آخر به همراه سس گوجه و دیگر سس های خوشمزه سرو می گردد.
پاتاتاس براواس | Patatas bravas
در گوشه و کنار جهان با سیب زمینی غذاهای خوشمزه و در عین حال خلاقانه ای درست می گردد که همواره هم از محبوب ترین غذاها هستند. این غذای سنتی و خوشمزه در رستوران های بارسلونا به عنوان تاپاس سرو می گردد و برای درست کردن آن سیب زمینی ها در میزان های کوچک و مختلف خرد و روی آن ها با سس های تند و مخصوص پوشانده می گردد. با این که این غذا در همه شهرهای اسپانیا به عنوان تاپاس استفاده می گردد اما رستوران توماس در بارسلونا در محله ساریا یکی از برترین نوع این غذاها را دارد.
سالاد Esqueixada
یک سالاد کاتالان ویژه که در آن از ماهی های کاد نمکی استفاده می گردد! کسانی که به جهانل غذاهای سبک هستند که در عین حال کمی هم پروتئین داشته باشد این سالاد یکی از برترین غذاهاست که می توانید برای شام میل کنید. در کنار ماهی، مواد دیگری مثل گوجه فرنگی، پیاز و روغن زیتون هم از دیگر مواد این سالاد است. گاهی در این سالاد مواد دیگری مثل تخم مرغ آب پز، زیتون و فلفل هم استفاده می گردد اما با این حال مهمترین ماده اولیه این سالاد که آن را از دیگر سالادها متمایز نموده بدون شک ماهی کاد نمکی است که آن را می توانید از بازارهای مواد غذایی خریداری کنید و با خشک یا طعم دار کردن برای آشپزی آماده کنید.
دسر Panellets
هواداران خوراکی های شیرینی و شیرینی جات در هر شهری در پی شیرینی ها و کیک های اصیل می گردند. بارسلونا یک دسر خوشمزه و البته مناسبتی دارد که مخصوص عید اول نوامبر است، یک بیسکوییت توپی شکل که با مغزهای متنوع درست می گردد. البته سنتی ترین مغزی که در این شیرینی به کار می رود دانه کاج است که بر روی خمیر بادام ریخته می گردد. این شیرینی یکی از اصیل ترین دسرهای اسپانیاست و آن را می توانید به همراه یک فنجان چای یا قهوه میل کنید.
نان و روغن زیتون | Pa amb tomàquet
یکی از مهمترین غذاهای کاتالان که در عین حال خیلی هم ساده درست می گردد نان و روغن زیتون است که معمولا به همراه دیگر غذاها خورده می گردد. این غذا طوری دیگری هم درست می گردد ولی این بار به جای روغن زیتون از گوجه له شده استفاده می گردد و در آخر هم بر روی نان ها روغن زیتون خوشبو و نمک ریخته می گردد. برخی از مردم قبل از اینکه گوجه را بر روی نان بمالند از سیر هم استفاده می نمایند که این مورد کاملا سلیقه ای است.
سس رومسکو | Romesco sauce
با اینکه گفته می گردد این سس خوشمزه اولین بار در جنوب اسپانیا و در شهر تاراگونا اختراع شده اما آن را در همه رستوران های سنتی کاتالان در بارسلونا پیدا می کنید. این سس با سرکه، فلفل قرمز و انواع مغزها درست می گردد و طعم و مزه خوشایندی دارد. معمولا این سس را به همراه انواع سبزیجات، گوشت و ماهی می خورند.
کالکوت | Calçots
کالکوت یک جور پیازچه سبز است که شکلی شبیه پیازچه و تره دارد و با آن غذای خوشمزه ای درست می گردد. فصل این سبزی از بعد از کریسمس آغاز می گردد و مردم بارسلونا آن را به صورت کبابی بر روی آتش درست می نمایند. معمولا پوسته سیاه روی آن برداشته می گردد و ریشه نازک و شیرین آن در سس رومسکو استفاده می گردد.
اسکالیوادا | Escalivada
معنی این غذا یعنی پختن در خاکستر! این غذای گیاهی و سنتی ترکیبی از سبزیجات مدیترانه ای مثل فلفل، پیاز و بادمجان است که بر روی خاکستر داغ پخته می گردد. وقتی این سبزیجات کبابی شدند پوست آن ها کنده می گردد. این غذا در منوی خیلی از رستوران های بارسلونا پیدا می گردد و معمولا به همراه زیتون و نوع خاصی از ماهی خورده می گردد.
زیتون کره ای | Spherified olives
یکی از معروف ترین سرآشپرهای قرن بیستم به نام فران آدریا رستوران معروف البولی (elBulli restaurant) را می گرداند، رستورانی که 5 بار برترین رستوران جهان شده است. او از تکنیک های خاص و مواد اولیه عجیب غریبی استفاده می نماید تا با درست کردن غذاهای جدیدی با ظاهر متفاوت، تجربه ای منحصربفردی به مهمانان بدهد. یکی از مهمترین غذاهای این سرآشپر زیتون است البته زیتون کره ای. با اینکه زیتون ها ظاهر منظمی دارند اما در این غذا زیتون با اسانس زیتون دوباره ساخته شده است! نتیجه این کار یک غذای منحصربفرد است که در رستوران خاص شهر سرو می گردد.
منبع: theculturetrip.com
منبع: الی گشت