تبادل اطلاعات هسته ای هند و پاکستان
به گزارش تور چین ارزان، خبرنگاران : هند و پاکستان طبق توافقی که این دو کشور را از حمله به تاسیسات هسته ای یکدیگر منع می نماید، فهرستی از این تاسیسات را در اختیار یکدیگر گذاشتند.

برای دیدن تاج محل و مجسمه های بودا، تور هند ما را تجربه کنید.
به گزارش گروه بین الملل خبرنگاران به نقل از آسوشیتدپرس، وزارت خارجه هند روزگذشته (سه شنبه) در بیانیه ای اظهار داشت که این کشور در اقدامی دوجانبه فهرستی از تاسیسات هسته ای خود را ازطریق کانال های دیپلماتیک در اختیار پاکستان قرار داده است.
بنا بر این گزارش، این تبادل لیست به طور همزمان دردهلی نو واسلام آباد، بر اساس توافقی از سال 1992 در اولین روز هر سال اجرا شده است.
هند وپاکستان از سال 1947 یعنی زمانی که ازبریتانیا مستقل شدند، سه بار درگیر جنگ با یکدیگر شده اند. این دو کشور همسایه که رقبای هسته ای یکدیگر عنوان شده اند، هرچند وقت یکبار موشک هایی با قابلیت حمل کلاهک اتمی آزمایش می نمایند ویکدیگر را پیشاپیش ازتاریخ این آزمایش ها مطلع می سازند.
منبع: تسنیم