خطرناک ترین ترکیبات شیمیایی چاق کننده را بشناسید!
به گزارش تور چین ارزان، این ترکیبات، در فعالیت ھورمون ھا تداخل ایجاد نموده و تعادل باکتری ھای خوب و بد دستگاه گوارش را بر ھم می زنند. این عدم تعادل منجر به گرسنگی شده، متابولیسم را کاھش داده و ذخیره چربی بدن را افزایش می دھد و ھمه اینھا باعث می شوند که چاق شویم. ھمچنین، این ترکیبات خطر بروز بیماری ھای قلبی، دیابت و کلسترول بالا را هم افزایش می دھد.
تری فلوزیمول: ماده قارچ کش و استفاده از آن در بسیاری از محصولات کشاورزی و مخصوصا در سبزیجات برگ دار، بسیار رایج است، و به نظر خاصیت چاق نمایندگی دارد. تقریبا تمام ترکیبات شیمیایی که به طور گسترده ای در تولید محصولات کشاورزی به کار می فرایند، در فعالیت غدد درون ریز بدن، تداخل ایجاد می نمایند. این باعث می گردد که ذخیره چربی در بدن افزایش پیدا کند. سعی کنید که تا جایی که می توانید از میوه ھا و سبزیجات ارگانیک بهره ببرید.
امولسیفایرھا: از این ترکیبات در تھیه مواد غذایی تولید شده استفاده می گردد تا بافت آنها را قوام ببخشند (مثل مایونز و سس ھای سالاد). این ترکیبات، تعادل ھورمون ھای روده را بر ھم می زنند و سندرم متابولیک ایجاد می نمایند. بھترین شیوه برای مقابله با امولسیفایرھا این است که از خوردن مواد غذایی تولید شده پرھیز کنیم و به جای آن از مواد غذایی کامل و غیر تولید شده استفاده کنیم. امولسیفایرھا تقریبا در ھمه جا ھستند و ما می توانیم یک ماده غذایی سالم مثل کنگر فرنگی را در سس مایونز فرو کنیم و در نتیجه فواید ارزشمند کنگر را به اندازه قابل توجھی از بین ببریم.
آنتی بیوتیک ھا و ھورمون ھا: وقتی که دام ھا و طیور در مزارع و چراگاه ھا با آنتی بیوتیک ھا و ھورمون ھا تغذیه می شوند، ما ھم از این ترکیبات بی نصیب نمی مانیم. این مواد می توانند به افزایش وزن منجر شوند. استفاده از ھورمون ھای استروئیدی در پرورش دام ھا و طیور، در بروز چاقی نقش دارد. محصولات گوشتی بهره ببرید که نسبت به سالم بودن تغذیه آنها، اطمینان داشته باشید. بخش ھای کم چرب گوشت را بخرید زیرا بسیاری از ترکیبات شیمیایی مضر، محلول در چربی ھستند یعنی احتمال تجمع آنها در بافت ھای چربی حیوان بیش از سایر قسمت ھا است.
بیسفنول آ: در ظروف پلاستیکی که ما نوشیدنی ھا و مواد غذایی را در آنها نگھداری می کنیم، وجود دارد. تحقیقات نشان می دھند که بیسفنول آ در عملکرد لوزالمعده اختلال ایجاد کرده و منجر به مقاومت به انسولین می گردد پس در افزایش وزن نقش دارد. سعی کنید که از ظروفی بهره ببرید که فاقد بیسفنول آ ھستند. حتی ظرف کنسرو ھا ھم می تواند حاوی بیسفنول آ باشد.
پرفلوروکتانوئیک اسید: این ترکیب در ظروف آشپزی نچسب تفلون وجود دارد و با بروز چاقی در ارتباط است. محققین دانمارکی در یک تحقیق بیست ساله متوجه شدند که اندازه این ترکیب در خون مادران بارداری که فرزندان آنها در آینده دچار چاقی و اضافه وزن شده بودند، بیشتر از زنان دیگر است. حتی اگر از ظروف تفلون استفاده نمی کنید باز ھم امکان اینکه بدن شما به این ترکیب آلوده گردد، وجود دارد زیرا این ترکیب در بسته بندی ھای ضد روغن برخی از خوراکی ھا و بسته ھای پاپ کورن مخصوص مایکرویو ھم وجود دارد. از ظروف استیل ضد زنگ بهره ببرید و مخصوصا اگر ظرف تفلون شما دچار خراشیدگی شده است، دیگر از آن استفاده نکنید.
منبع: ایرنا زندگی