دوره کاهش خشونت بین طالبان و نیروهای امنیتی در افغانستان امشب شروع می گردد
به گزارش تور چین ارزان، سخنگوی شورای امنیت ملی افغانستان اظهارداشت که از نیمه شب امشب، دوره کاهش خشونت ها بین نیروهای امنیتی و طالبان شروع می گردد و تا یک هفته آینده نیز ادامه می یابد.

به گزارش دفتر منطقه ای خبرنگاران، جاوید فیصل سخنگوی شورای امنیت ملی افغانستان بیان نمود که نیروهای امنیتی در این کشور آماده اند تا با شروع دوره یک هفته های کاهش خشونت با طالبان، اقدامات لازم را انجام دهند.
از سوی دیگر، مسعود اندرابی سرپرست وزارت کشور افغانستان گفته بود که نیروهای امنیتی برای مهار حملات احتمالی طالبان آمادگی دارند.
وی گفت که نیروهای امنیتی برای دفاع از افغانستان آماده اند و در برابر هرگونه توافق صلح نیز متعهد هستند.
یک منبع از طالبان به خبرگزاری آوا گفته است که در زمان کاهش خشونت ها عملیات های شبانه و حملات هوایی نظامیان افغانستان نیز متوقف می گردد، در مقابل طالبان هم حملات گسترده انجام نمی دهند.
پیش بینی می گردد که طی یک هفته آینده خشونت ها و حملات طالبان تا 80 درصد کاهش یابد.
گفته می گردد که طالبان روزانه بطور متوسط 75 حمله انجام می دهند اما انتظار می رود که شمار آنها کاهش یابد.
رویترز: آمریکا و طالبان درباره چگونگی کاهش خشونت گفت وگو می نمایند
طالبان بر اساس گفته ها به شهرها و نیروهای آمریکایی حمله نخواهد کرد و در عین حال نیز نیروهای امنیتی افغانستان و آمریکا نیز حملات متقابل انجام نخواهند داد.
هفته گذشته سهیل شاهین سخنگوی دفترسیاسی طالبان در قطر اطلاع داد که توافقنامه این گروه با نمایندگان آمریکا نهایی شده است.
گفته می گردد که از 22 تا 29 فوریه، روزهای منتی به امضای توافقنامه طالبان و آمریکا در قطر، خشونت ها در افغانستان کاهش می یابد.
.
منبع: خبرگزاری تسنیم