طرز تهیه عصاره گوشت خانگی و سالم (استاک گوشت و مرغ)

به گزارش تور چین ارزان، معمولا روش عصاره گیری صنعتی از گوشت و مرغ و تهیه یک بسته عصاره گوشتی در کارخانه ها با روش سنتی که در میان خانواده های ایرانی هم بسیار رایج بوده، تفاوت های زیادی دارد. در روش سنتی، برای تهیه عصاره گوشت خانگی، خانم های خانه یک تکه مرغ یا گوشت را همراه ادویه و سبزی ها یا بدون آن ها به خوبی می پزند و آب مرغ یا گوشت حاوی عصاره را بسته بندی و برای مدتی در یخچال یا فریزر نگهداری می نمایند.

طرز تهیه عصاره گوشت خانگی و سالم (استاک گوشت و مرغ)

در کارخانه گوشت های سفید یا قرمز درجه 2 را می پزند که نمی توان از آن ها برای مصارف خانگی یا رستورانی استفاده کرد و عصاره آن ها را می گیرند. معمولا مقداری مواد طعم دهنده مانند منو سدیم گلوتامات (MSG)، نمک و ادویه هم برای بهبود طعم این عصاره ها به آن ها افزوده می گردد که خود این ماده در لیست مواد سرطان زای درجه یک قرار گرفته است!

بنابراین طرز تهیه عصاره گوشت خانگی را بیاموزید و خودتان آن را تهیه کنید:

طرز تهیه عصاره گوشت خانگی

مواد لازم
استخوان گوسفند یا مرغ (حاوی مقدار کمی گوشت)2 کیلو
پیاز2 عدد
برگ بو4 عدد
هویج2 عدد متوسط
ساقه کرفس2 عدد خرد شده
آببه میزان لازم
نمک، فلفل و زردچوبهبه میزان لازم

عصاره گوشت خانگی و سالم

دستور تهیه عصاره گوشت یا استاک گوشت و مرغ خانگی

  • در ابتدا ضروری است همه مواد را یک جا درون قابلمه بریزید و به میزان لازم روی آن آب اضافه کنید.
  • این مواد را روی شعله گاز قرار دهید.
  • ابتدا شعله را زیاد کنید تا آب به جوش آید.
  • سپس کف روی آب را بگیرید و شعله را ملایم کنید تا به مدت 2-3 ساعت به آرامی بجوشد.
  • وقتی میزان آب تقریبا 1/3 شد، مواد را درون صافی بریزید و اجازه دهید عصاره گوشت خانگی شما سرد گردد.
  • سپس آن را درون نایلون پلاستیکی یا ظروف درب دار درون فریزر قرار دهید و بعدا برای خورشت ها، سوپ ها و … بهره ببرید.

نکته: تمامی موادی که ذکر شد جزء زخم زداهای قوی وشت بودند و در صورت استفاده از آنها بوی بد مرغ و گوشت کامل گرفته خواهد شد.

خواص عصاره گوشت خانگی

  • عصاره گوشت حاوی مقادیر زیادی املاح، پروتئین، کلسیم و ژلاتین است که برای استخوان ها و غضروف ها مفید می باشد و سبب بهبود درد و سفتی مفاصل در افراد مبتلا به آرتروز می گردد.
  • عصاره گوشت سرشار از اسیدهای آمینه ای همچون پرولین و گلیسین بوده که برای بافت های بدن مفید است.
  • کلسیم و کلاژن موجود در عصاره گوشت برای جوان سازی پوست، ناخن و مو مفید است.
  • عصاره گوشت در درمان سرماخوردگی و آنفولانزا و سلامت دستگاه گوارش موثر است.
  • زنان باردار و شیرده که به احتمال زیاد با کاهش مواد معدنی روبرو می شوند، بهتر است از عصاره گوشت خانگی استفاده نمایند که به خونسازی بدن نیز یاری می نماید.
  • عصاره گوشت غنی از مواد مغذی موثر بر عملکرد کلیه ها و غدد فوق کلیوی است.
  • مصرف عصاره گوشت مانع از بروز بیماری های خودایمنی می گردد.
  • ویتامین ها و مواد معدنی موجود در این ماده غذایی، باعث بهبود جریان خون شده، گرفتگی قلب و رگ ها را کاهش می دهد و به عملکرد بهتر مغز یاری می نماید.

هشدار: مصرف عصاره گوشت به بیماران مبتلا به اوره بالا توصیه نمی گردد و بهتر است در این زمینه با پزشک خود مشورت نمایند.

سخن آخر

امیدواریم از این مطلب استفاده لازم را برده باشید. شما برای تهیه عصاره های مرغ و گوشت خانی چه روشی دارید؟ عصاره ها درون چه غذاهایی استفاده می کنید؟ نظرات و تجربیات خود را در پایین همین مطلب با ما و سایر دوستانتان در خبرنگاران به اشتراک بگذارید.

همچنین پیشنهاد می کنیم طرز تهیه سوپ مرغ برای سرماخوردگی را در خبرنگاران بخوانید و از این استاک های خوشمزه یا عصاره های خانگی در آن بهره ببرید.

منبع: مجله انگیزه
انتشار: 23 اردیبهشت 1400 بروزرسانی: 23 اردیبهشت 1400 گردآورنده: chinaro.ir شناسه مطلب: 1892

به "طرز تهیه عصاره گوشت خانگی و سالم (استاک گوشت و مرغ)" امتیاز دهید

1 کاربر به "طرز تهیه عصاره گوشت خانگی و سالم (استاک گوشت و مرغ)" امتیاز داده است | 5 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه عصاره گوشت خانگی و سالم (استاک گوشت و مرغ)"

1 دیدگاه

آرزو 1 بهمن 1401

چرا آب مرغ صنعتی برای مصارف انسان در ایران تولید نمیشود؟

پاسخ به آرزو
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید