طرز تهیه اروز تاپادو؛ سفری به اسپانیا!

به گزارش تور چین ارزان، پلو اسپانیایی اروز تاپادو غذایی است که ماده اصلی آن برنج و گوشت چرخ نموده است و حالتی شبیه ته چین دارد. این پلوی سه لایه می تواند در قالب های کوچک در هر ظرف یا یک قالب عظیم سرو گردد. از دیگر مواد موجود در این غذای خوشمزه اسپانیایی می توان به زیتون سیاه، پیاز، نخود فرنگی، هویج، کشمش، تخم مرغ آب پز، جعفری و سیر است.

طرز تهیه اروز تاپادو؛ سفری به اسپانیا!

همان طور که از ترکیب مواد این پلو پیداست غذایی خوش رنگ و خوش طعم است. از جعفری هم در غذا و هم برای تززیین غذا استفاده می گردد. البته این که شما برنج را همراه با چه سبزیجاتی طبخ کنید به سلیقه شما بستگی دارد. بطور مثال می توانید از لوبیا سبز و فلفل دلمه ای هم در کنار نخود فرنگی و هویج و ذرت بهره ببرید. از سبزیجات مورد استفاده در این غذا می توان به هویج اشاره نمود.

مواد لازم

روغن مایع: یک چهارم فنجان

پیاز بنفش: 1 عدد (خرد شده)

سیر: 2 حبه (خرد شده)

رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری

گوشت چرخ نموده: 450 گرم

هویج: یک سوم فنجان (ریز خرد شده)

کشمش: یک سوم فنجان

زیتون سیاه: یک سوم فنجان (خرد شده)

تخم مرغ آب پز: یک سوم فنجان (خرد شده)

جعفری: 2 قاشق غذاخوری (خرد شده)

برنج سفید: 3 پیمانه

نخود سبز: به میزان لازم (پخته شده)

ذرت: به میزان لازم (پخته شده)

نمک: به میزان لازم

فلفل: به میزان لازم

مراحل پخت

1. ابتدا پیاز را در روغن تفت دهید.

2. پس از آن سیر را اضافه کنید.

3. پس از تفت دادن سیر، گوشت چرخ نموده را به آن ها اضافه کنید و خوب تفت بدهید.

4. رب را اضافه کنید.

5. هویج و میزان کمی آب به مواد اضافه کنید.

6، پنج دقیقه زمان بدهید تا مواد پخته شوند.

7. زیتون، تخم مرغ آب پز و کشمش را به مواد اضافه کنید.

8. مواد را از روی حرارت بردارید.

9. برنجی که خیسانده اید را آبکش کنید و همراه با هویج، لوبیا سبز، نخود سبز، ذرت و فلفل دلمه ای داخل آب جوش بریزید تا بپزند.

10. پس از پختن برنج و سبزیجات به روش زیر آن را سرو کنید.

11. میزانی از برنج و سبزیجات پخته را کف یک ظرف کاسه ای (قالب) بریزید و فشار دهید.

12. حتما باید سطح برنج را صاف کنید.

13. مخلوط گوشت را روی برنج و سبزیجات ریخته و با پشت قاشق صاف کنید.

14. مجددا یک لایه برنج را روی مخلوط گوشت ریخته و سطح آنرا صاف نموده و خوب فشار دهید.

15. محتویات کاسه را داخل ظرف مخصوص سرو غذا برگردانید.

نکات:

سیر را پس از شفاف شدن پیازها اضافه کنید.

استفاده از فلفل دلمه ای و لوبیا سبز در این غذا اختیاری است.

نوع سرو غذا به این صورت است که برنج و خورشت جداگانه پخته شده و سپس هنگام سرو برنج را در ته قالب ریخته سپس یک لایه از مواد و مجدد یک لایه از برنج و در نهایت قالب را در بشقاب می گذاریم و برمی گردانیم. نوع دیگر به این صورت است که پس از پخت هر دو می توانید هنگام سرو مواد را با هم مخلوط نموده و سپس سرو کنید.

در عکس از پوچد اگ برای تزئین غذا استفاده شده که نحوه تهیه آن را در مطلب (تخم مرغ آب پز بدون پوست؛ پوچد اگ!) میتوانید مطالعه فرمایید.

منبع: گردشبان
انتشار: 18 مرداد 1400 بروزرسانی: 18 مرداد 1400 گردآورنده: chinaro.ir شناسه مطلب: 2037

به "طرز تهیه اروز تاپادو؛ سفری به اسپانیا!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه اروز تاپادو؛ سفری به اسپانیا!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید