طرز تهیه یک غذای خوشمزه، سریع و آسان

به گزارش تور چین ارزان، بهترین ها نوشت: اگر قصد دارید یک صبحانه مفصل و متفاوت تدارک ببینید این ساندویچ خوشمزه را حتما امتحان کنید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه باگت شکم پر خوشمزه و فوری برای صبحانه در ادامه با ما همراه باشید.

طرز تهیه یک غذای خوشمزه، سریع و آسان

مواد لازم برای 4 نفر

*تخم مرغ 3 عدد

*نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

*شیر 3 قاشق غذاخوری

*فلفل دلمه ای کوچک نصف

*فلفل سبز تند 1 عدد در صورت تمایل

*سوسیس سوجوک 150گرم

*پنیرپیتزا 100گرم

طرز تهیه باگت شکم پر

مرحله اول

در ابتدا برای درست کردن باگت شکم پر، فلفل دلمه ای و فلفل سبز را روی تخته آشپزخانه به صورت نگینی خرد می کنیم و سوسیس را هم به همین شکل خرد نموده و کنار می گذاریم.

مرحله دوم

به جای سوسیس سوجوک می توانید از هات داگ و یا ژامبون گوشت و مرغ هم بهره ببرید کاملا اختیاری است و با توجه به ذائقه خود می توانید آن را تغییر دهید و در آشپزی بهره ببرید.

مرحله سوم

تخم مرغ ها را در ظرفی می شکنیم و نمک و فلفل و شیر را اضافه می کنیم و مواد تخم مرغی را با هم مخلوط می نماییم سپس سبزیجات و سوسیس نگینی خرد شده را به این مواد بیافزایید.

مرحله چهارم

در خاتمه پنیر پیتزا را اضافه می کنیم و مواد را مخلوط نموده و کناری می گذاریم نوبت برش نان باگت است نان باگت ها را به شکلی که از دو طرف باریک تر و از وسط حدود 2 سانت پهن تر برش می زنیم.

مرحله پنجم

منظور از برش نان باگت باز کردن دهانه آن است همان طور که در عکس آماده شده غذا می بینید فقط یک برش سر تا سری نیست و قسمت کوچکی از روی نان برش خورده و جدا شده است.

مرحله ششم

بعد از برش میزان کمی از خمیر داخل نان را خارج می کنیم و با موادی که آماده نموده بودیم پر می کنیم و داخل سینی فر می چینیم. سپس ماکروفر را در حالت کانوکشن قرار می دهیم.

مرحله هفتم

ماکروفر را با دمای 200 درجه از 15 دقیقه قبل گرم می کنیم و سینی را داخلش قرار می دهیم البته با توجه به دمای فر برای پخت تخم مرغ ها، ممکن است کمی زمان بیشتری ببرد.

مرحله هشتم

برای پخت این ساندویچ خوشمزه می تواند از فر گازی هم بهره ببرید و با دمای 180 درجه در فر از قبل گرم شده قرار می دهیم حدود 15 تا 20 دقیقه زمان لازم دارید تا پخته گردد.

مرحله نهم

بعد از گذشت 15 دقیقه ساندویچ نان باگت آماده است. برای سرو راحتتر می توانید نان باگت ها را به دو تا سه قسمت برش بزنید و یک صبحانه خوشمزه و متفاوت داشته باشید. نوش جان.

منبع: فرارو
انتشار: 17 تیر 1402 بروزرسانی: 17 تیر 1402 گردآورنده: chinaro.ir شناسه مطلب: 2553

به "طرز تهیه یک غذای خوشمزه، سریع و آسان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه یک غذای خوشمزه، سریع و آسان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید