قرنیز و دانستنی های آن

به گزارش تور چین ارزان، قرنیز به عنوان المانی تزئینی و کاربردی شناخته می گردد. قرنیز در ظرافت و زیبایی فضای مورد نظر کاربرد داشته و به عنوان المانی کاربردی، از انتقال رطوبت به کف جلوگیری نموده و هم چنین در صورت برخورد اشیا به قسمت پایینی دیوار از ایجاد آسیب به آن جلوگیری می نماید. با این مقدمه در ادامه به معرفی انواع قرنیز و نکات لازم در خصوص آن می پردازیم. در ادامه این مطلب کاربردی از ما با ما همراه باشید.

قرنیز و دانستنی های آن

قرنیز چیست؟

قرنیز به قطعه ای نواری شکل گفته می گردد که در پایین دیوار نصب و اجرا می گردد. همان گونه که در بالا نیز اشاره شد، قرنیزها نمونه ای از المان های تزئینی و کاربردی می باشند که در ساخت آن ها از مصالح مختلف مانند چوب، سنگ، پلاستیک، شیشه و غیره استفاده می گردد. تفاوت قرنیزهایی که از مصالح مختلف در طراحی آن ها استفاده شده است، در نحوه نصب آن ها می باشد. استفاده از قرنیز دیوار در جهت عبور دادن سیم و کابل های برق و لوله های تاسیسات کارآمد می باشد. قرنیزها، عموما نمونه هایی با ارتفاع 7 سانتی متری و 9 سانتی متری می باشند که اصطلاحا به آن قرنیز 7 سانتی و قرنیز 9 سانتی گفته می گردد. انتخاب ارتفاع قرنیز به کاربرد آن بستگی دارد. برای مثال در صورتی که در نظر دارید از آن برای عبور دادن سیم های برق استفاده نمایید، بهتر است از نمونه های 9 سانتی بهره ببرید. بعد از آشنایی با مفهوم کلی قرنیز، در ادامه به معرفی انواع قرنیز می پردازیم.

انواع قرنیز

همان گونه که گفته شد، در ساخت قرنیز از انواع مصالح مختلف استفاده می گردد که در ادامه با انواع مختلف آن ها آشنا می شویم.

قرنیز سنگی

نمونه ای از پرمصرف ترین انواع قرنیز که از گذشته تا به امروز مورد استفاده قرار گرفته است، قرنیزهای سنگی می باشند. در ساخت قرنیز سنگی از انواع سنگ ها از جمله سنگ تراورتن، سنگ مرمر، سنگ گرانیت، و سنگ چینی استفاده می گردد. این گونه قرنیزها از استحکام بالایی برخوردار بوده و از آن جایی که در ساخت آن ها از سنگ های طبیعی استفاده می گردد نسبت به سایر قرنیزها از قیمت بالایی برخوردار می باشند. این گونه قرنیزها از رنگ بندی گسترده ای برخوردار نمی باشند.

قرنیز چوبی

نمونه ای از قرنیزهایی که در طراحی مدرن استفاده زیادی از آن می گردد، قرنیز چوبی می باشد. در ساخت این گونه قرنیزها از چوب طبیعی و MDF استفاده می گردد.

قرنیز ام دی اف (MDF)

قرنیز ام دی اف نمونه دیگری از انواع قرنیزهایی است که می توان در طراحی دکوراسیون داخلی مورد استفاده قرار داد. در میان انواع قرنیزها، قرنیزهای ام دی اف از محبوبیت بالایی برخوردار می باشند.

قرنیز پلی استایرن

قرنیز پلی استایرن نمونه ای از قرنیزهای PVC می باشد. در ساخت این گونه قرنیزها از فوم فشرده با استحکام بالا استفاده می گردد. از جمله مزایای استفاده از این قرنیزها می توان به جذب آب پایین آن ها، مقاومت بالا، نفوذ ناپذیری در برابر ورود حشرات و مقاوم نسبت به تغییرات دمایی اشاره نمود. از ویژگی های شاخص این گونه قرنیزها سازگاری بالای آن ها با محیط زیست و قابلیت بازیافت آن ها می باشد.

قرنیز سرامیکی

نمونه ای دیگر از انواع قرنیزهایی که می توان در طراحی دکوراسیون داخلی مورد استفاده قرار داد، قرنیز سرامیکی می باشد. اگر به دنبال قرنیز طرح دار هستید، قرنیز سرامیکی بهترین گزینه برای انتخاب می باشد.

قرنیز پی وی سی (PVC)

قرنیزهای پی وی سی نمونه ای از پرطرفدارترین انواع قرنیزها شناخته می شوند. این قرنیزها انواع مختلفی داشته و در طرح های مختلف قابل خریداری می باشند. این گونه قرنیزها از وزن زیادی برخوردار نبوده و در مقابل از استحکام بالایی برخودار می باشند. از مزایای استفاده از این قرنیزها می توان به مقاومت بالای آن ها در برابر رطوبت اشاره نمود.

بهترین نوع قرنیز

بسیاری از افراد به دنبال خرید بهترین نوع قرنیز در بازار بوده و همواره از فروشنده در خصوص آن سوال می نمایند. اما به واقع نمی توان به این سوال پاسخ قطعی داد. چرا که در هنگام خرید قرنیز هر فرد به دنبال یک ویژگی خاص می باشد. برای مثال بعضی از افراد به دنبال نمونه با کیفیت و بعضی دیگر به دنبال قرنیز با قیمت مناسب هستند. از این رو در این جا از حیث دیگر به این سوال که بهترین نوع قرنیز چیست، می پردازیم. انتخاب بهترین نوع قرنیز باید بر اساس جنس به کار رفته در ساخت آن و با توجه به مکانی که قصد استفاده از آن را دارید، صورت پذیرد. برای مثال اگر قصد دارید از قرنیز در مکانی که از رطوبت بالایی برخوردار است استفاده نمایید، پیشنهاد ما استفاده از قرنیزهای سنگی یا قرنیزهای PVC می باشد. به طور کلی نکاتی که باید در هنگام خرید قرنیز به یاد داشته باشید، میزان مقاومت آن ها در برابر رطوبت و ضربه و تناسب آن با طراحی دکوراسیون فضای مورد نظر می باشد.

معرفی رادیاتور قرنیزی

رادیاتور قرنیزی در ساختمان های اداری و مسکونی مورد استفاده قرار گرفته و نوع کاربری آن به صورت سیستم گرمایشی می باشد. رادیاتورهای قرنیزی از سیستم ساده ای برخوردار بوده و به شکل مکانیزم رادیاتورهای معمولی می باشد. استفاده از این قرنیزها مزایا و معایبی به همراه دارد که در ادامه به بیان آن ها می پردازیم.

مزایا و معایب رادیاتور قرنیزی

از مزیت های استفاده از رادیاتورهای قرنیزی در ساختمان سازی می توان به قیمت مناسب نصب و اجرای آن اشاره نمود. این سیستم بازدهی بالایی داشته و از قابلیت تنظیم دما برخوردار می باشد. استفاده از رادیاتورهای قرنیزی باعث کاهش هزینه های لوله کشی تاسیسات گرمایشی ساختمان می گردد. سرعت نصب رادیاتورهای قرنیزی بسیار بالا می باشد.

از معایب این گونه قرنیزها می توان به رنگ بندی محدود آن ها اشاره نمود. از این رو شاید امکان استفاده از نمونه دلخواه در فضای مورد نظر وجود نداشته باشد. از دیگر معایب استفاده از این قرنیزها می توان به عدم استفاده از سنسور در مکانیزم آن ها در معین یک دمای معین اشاره نمود.

قیمت سنگ قرنیز ساختمانی

قرنیزهای ساختمانی بر اساس کیفیت و ابعاد مورد نظر قیمت های متفاوتی دارند. این امکان وجود دارد که با توجه به میزان بودجه مورد نظر و فضایی که قصد استفاده از قرنیز دارید، نمونه ای مناسب از آن را انتخاب کنید.

برای مشاهده قیمت قرنیز ساختمانی این جا کلیک کنید

قیمت رادیاتور قرنیزی

آن چه که بر قیمت رادیاتور قرنیزی تاثیرگذار می باشد، متراژ فضای مورد نظر، کیفیت و تعداد اتصالات آن می باشد.

برای مشاهده قیمت رادیاتور قرنیزی این جا کلیک کنید

منبع: ساختمانچی
انتشار: 4 اسفند 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: chinaro.ir شناسه مطلب: 965

به "قرنیز و دانستنی های آن" امتیاز دهید

1 کاربر به "قرنیز و دانستنی های آن" امتیاز داده است | 1 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "قرنیز و دانستنی های آن"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید